Afbeelding

Terugblik op Koningsspelen St Radboudschool

Sport Heiloo

HEILOO - Op de vrijdag voor de meivakantie, vrijdag 21 april, deed de Radboud mee aan de Koningsspelen. 's Morgens werd er gestart met een gezamenlijke opening. Een dans op het schoollied (gemaakt door drie kinderen uit groep 8) en het landelijke lied van de Koningsspelen "Okido" was ook door de kinderen geoefend.

Door het zingen van en dansen op deze twee liedjes werden de spieren al een beetje opgewarmd. Daarna waren alle kinderen verdeeld over 34 gemengde groepjes (kinderen van de bovenbouw met kinderen uit de midden- en onderbouw). Deze groepjes gingen 17 spelletjes doen.

Er was een hindernisbaan gemaakt in het bos. In de gym- en speelzaal en op het schoolplein waren spelletjes uitgezet als spijkerbroek hangen, verkleedrace, lakenvolleybal, neushoorn ringgooien en twister. De stormbaan was het leukste onderdeel vonden de meeste kinderen.

Tussendoor was er een lunch op het plein. Verschillende ouders en leerkrachten hadden zich over het smeren ontfermd. De lunch werd gesponsord. Na afloop was er een demonstratie van de trampolinespringers uit Heiloo. Het was een zeer geslaagde sportieve dag.

Afbeelding

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant