HSV speelde thuis tegen Volendam. Foto: Beatfm

HSV onderuit, ruime winst voor Foresters

Sport Heiloo

Voetbalvereniging De Foresters uit Heiloo heeft zondag met overmacht gewonnen van KFC. HSV ging thuis onderuit tegen Volendam.

De Foresters won zondag voor het eerst sinds langs tijd weer eens een wedstrijd. In Koog aan de Zaan eindigde de uitwedstrijd in 0-5, nadat het bij rust al 0-1 stond.

HSV moest zondag tegen Volendam. In Heiloo leed HSV in de laatste minuten een 2-3 nederlaag. Al vroeg in de wedstrijd kwam HSV op achterstand, maar dat werd in de 32e minuut goedgemaakt door Max Dekker: 1-1. Na rust kwam de ploeg uit Heiloo op voorsprong door een doelpunt van Dennis Houtenbos, maar ditmaal kwam Volendam terug en stond het tot de 86e minuut 2-2. In de 86e minuut maakte Volendam uiteindelijk de overwinningstreffer.

Bron: Beatfm