Lola Garcia Band
Lola Garcia Band

Lola Garcia Band bij de Jazz Session Club Vredeburg

Cultuur Limmen

Zondag 19 maart 2017 komt een bijzonder orkest een gastoptreden verzorgen bij de Jazz Session Club Vredeburg. De Lola Garcia Band zal dan vanaf 16.00 uur in de mooie stolpboerderij De Vredeburg aan de Dusseldorperweg 64 in Limmen optreden. 

Een bijzonder orkest, deze Lola Garcia Band, die al vele malen een gastoptreden heeft verzorgd en dat is niet voor niets. Het is een heel goed orkest, dat zich constant vernieuwt met een bijzondere unieke sound, en iedere keer weer met buitengewoon originele nummers. Vredeburgs doelstelling 'steeds vernieuwen maar het goede bewaren' komt met de Lola Garcia Band dus goed tot zijn recht.

Iedereen is uitgenodigd om te komen luisteren naar een programma, dat met veel plezier en inventiviteit is samengesteld. Op het repertoire staan nummers van Dave Brubeck, Freddy Hubbard, Wayne Shorter en andere jazzgrootheden. Het belooft een zeer swingende middag te worden met vele hoogtepunten.

De toegang is vrij, maar je kunt Jazz Session Club Vredeburg steunen door lid te worden voor € 7,- per persoon voor het gehele jaar.

Inlichtingen: Fred Timmer tel/fax: 072-5053414, e-mail: timmerlimmen@kpnmail.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant