Afbeelding

Open dag op Obs Meander

Algemeen Heiloo

Woensdag 15 maart stelt Obs Meander haar deuren weer open voor (nieuwe) ouders en hun kinderen.

Van 9 tot 11 uur bent u van harte welkom aan De Hucht 2.

Meander is de openbare basisschool in Ypestein. De pijlers waarop ons onderwijs rust, zijn: Duidelijk en Herkenbaar, Actief en Betrokken en Open en Met Elkaar. Met ons gestructureerde onderwijs in een rustige, schoolse omgeving zorgen wij ervoor dat kinderen met elkaar leren, zodat zij na groep 8 vol zelfvertrouwen naar het voortgezet onderwijs gaan.

Ouders die hun keuze voor de basisschool nog moeten maken, zijn van harte welkom met hun kind(eren) om kennis te maken met het onderwijs en de sfeer op onze school. De kinderen uit groep 8 verzorgen speciaal voor de peuters een lente-activiteit en ouders zijn aanwezig om hun ervaringen met u te delen.

Wij zijn trots te kunnen melden dat ook volgend jaar wij met twee kleutergroepen kunnen starten!  Aanmelden kan via info.meander@isobscholen.nl of de website www.basisschoolmeander.nl 

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te komen, dan kunt u altijd een afspraak maken voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek met de directeur, Koen Elbers.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant