Afbeelding

Word jij sportvlogger in Heiloo?

Sport Vidicrowd

HEILOO - Ben jij gek op sport en lijkt het je cool om hier videoverslagen van te maken? Dan is dit echt iets voor jou. Uitkijkpost en Vidicrowd zijn een unieke samenwerking aangegaan onder de naam 'Sport in Heiloo'. Het doel is om sportprestaties op ieder niveau in Heiloo te filmen en te delen met de inwoners van Heiloo. Vidicrowd is een social video platform waarbij je heel eenvoudig alleen of met een groep mensen videoverslagen kunt maken, delen en kijken.

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die hiermee aan de slag willen. Het maakt niet uit of je zelf fanatiek sporter bent of juist helemaal geen ervaring hebt met sport, er zijn genoeg mogelijkheden. Jong en oud, man en vrouw, we willen met iedereen in Heiloo samenwerken die interesse heeft in sport en filmpjes maken. Wij kunnen jou begeleiden bij het in beeld brengen van live sportbeleving.

Doe je mee? Stuur dan een mailtje naar janneke@uitkijkpost.nl met je naam en telefoonnummer en we nemen contact met je op!

Woensdag 15 maart 19.30 uur is er een info-avond in de Willibrordus (WBC) in Heiloo waarin wij uitleggen wat er van je verwacht wordt en hoe we jou kunnen begeleiden.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant