Leerlingen van de Muziek- en Dansschool zorgen voor mooie muziek. 
Foto aangeleverd.
Leerlingen van de Muziek- en Dansschool zorgen voor mooie muziek. Foto aangeleverd.

Winterconcert en internet-workshop in Bibliotheek Heiloo

Cultuur Heiloo

HEILOO - De bibliotheek Heiloo informeert u graag over een winterconcert van de Muziek- en Dansschool en een workshop internet voor beginners.

Winterconcert
Leerlingen van de Muziek- en Dansschool geven woensdag 8 februari een winterconcert in de bibliotheek van Heiloo. Zij spelen op diverse instrumenten zoals piano, blokfluit, klarinet, gitaar en dwarsfluit. Niet alleen broertjes, zusjes, ouders, opa's en oma's zijn welkom; deze optredens zijn leuk voor iedereen. Het concert duurt van 15.00 uur tot 15.45 uur.

Workshop Internet voor beginners
Of we het nu leuk vinden of niet: het internet wordt steeds belangrijker. Iets kopen, informatie verkrijgen, een vakantie boeken, uw bankzaken regelen - het gaat allemaal en steeds vaker via het internet. De workshop Klik & Tik helpt u hierbij de weg te vinden. U leert onder andere hoe u moet zoeken op internet en hoe u kunt mailen en downloaden. Filmpjes en duidelijke opdrachten laten beetje bij beetje zien waar de belangrijkste knoppen op internet voor zijn.

In het bijbehorende werkboek Klik & Tik staan opdrachten om op de computer te werken. Deze opdrachten maakt u in het boek en op uw computer. De workshop bestaat uit vijf dagdelen van ieder anderhalf uur. Tussen de bijeenkomsten door kunt u in eigen tijd en tempo oefenen met de geleerde stof. Start: vrijdag 10 februari van 14.00 tot 15.30 uur. Voor opgeven en meer informatie kunt u terecht bij de servicebalie van Bibliotheek Heiloo of kunt u contact opnemen via 072-5330670. Kijk ook op www.bibliotheekheiloo.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant