Bier en kaas, een verrassende combinatie.
Foto: cultuurkoepelheiloo.nl
Bier en kaas, een verrassende combinatie. Foto: cultuurkoepelheiloo.nl

3e Heilooër Bier- en kaasproeverij in Cultuurkoepel

Algemeen Heiloo

Na de succesvolle 1e en 2e edities volgt op 5 maart de 3e editie van de Heilooër Bier- en kaasproeverij in de Cultuurkoepel. Internationaal Biersommelier Frans Ruiter van De Bierverbinding organiseert dit wederom in samenwerking met Chevalier de maître de taste de fromage Willem van den Berg van Kaashuis Tromp Heiloo.

Door het zeer brede smaakpalet van (speciaal) bier zijn er zeer goede smaakcombinaties met kaas te creëren. Zowel het bier als de kaas krijgen hierbij verrassende wendingen die een culinair feestje veroorzaken bij elke Bourgondiër.

Deze middag krijg je naast een startersbier met culinaire verrassing een zestal uiteenlopende bier/kaaspairings te proeven in de mooie ambiance van de Cultuurkoepel.

Brood van Bakkerij Zoon met bierbostel en bier bereid is volop aanwezig om de smaakpapillen tussendoor te neutraliseren of om lekker met kaas van te genieten.

Bron: Beatfm

Afbeelding

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant