Afbeelding

B&Y avond bij hockeyclub de Terriers zeer geslaagd

Cultuur Heiloo

HEILOO – De B&Y-avond (B&Y is Black&Yellow) vond gisteravond plaats bij hockeyclub de Terriërs. Alle leden van de B&Y-club kwamen bijeen in het clubhuis. Gastspreker Floris Ever was uitgenodigd en het sponsorcontract van Sportwereld Heiloo werd verlengd.

De avond begon met Floris Evers – de aanvoerder van Oranje bij de Olympische spelen in Londen in 2012. Hij was gastspreker deze avond. De international die al 175 interlands op zijn naam heeft staan, stond de B&Y-club trots te woord. Hij is inmiddels gestopt met hockeyen en heeft nu zijn draai gevonden bij heren zeven in Amsterdam. Hij gaf een inspirerende speech die ieder in de zaal inspireert. Door zijn bijzondere manier van spreken wist hij anderhalf uur lang iedereen te interesseren. Hij betrok het publiek constant bij zijn verhaal, sprak over herkenbare situaties en legde zijn visie uit over vele onderwerpen, wat zeer inspirerend was.

Hij verwoordde moeilijke psychologische onderwerpen in makkelijke en herkenbare taal.  Zo sprak hij over rondjes - flexibele en creatieve mensen die zich gemakkelijk kunnen aanpassen in elke situatie - en over vierkantjes - mensen die behoefte hebben aan structuur en zekerheid willen.  Als je dit beide niet was, dan was je een driehoek. Hij concludeerde dat alledrie de opties lastige kanten hebben, maar als je weet van jezelf wat je bent - je hiernaar kunt handelen. Zo kun je het beste uit jezelf halen. Hij ondersteunde zijn verhaal verder met grappige quotes, herkenbare dingen en filmpjes. Hij vertelde voornamelijk hoe alle gebeurtenissen in zijn leven hem hebben gemaakt zoals hij nu is. En daar is hij enorm blij mee – en wij ook. Hij heeft ons allen aan het denken gezet.

Daarna werd alle aandacht gericht op de verlenging van het sponsorcontract tussen de Terriërs en Sportwereld Heiloo. Trots werd het contract ondertekend door Wytze van der Meer, voorzitter van de Terriërs en door Rob Roest, eigenaar van Sportwereld Heiloo. Tenslotte genoot iedereen van de borrels en van de heerlijke hapjes van de Loocatie.

"Gebeurtenis + reactie = uitkomst. Als je je maar snel genoeg kunt aanpassen, dan zit je goed", aldus Floris Evers. En of je nou een rondje was of toch een vierkantje, iedereen stapte blij de deur uit. Een zeer geslaagde avond! 

Tekst en foto's: Ilse Bloemendal

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant