Foto: Coco Beers-van Willigen
Foto: Coco Beers-van Willigen

De Schrijverij Het Hoekstuk wordt Primera

Algemeen Heiloo

Van zaterdag 24 t/m vrijdag 30 september wordt de winkel in Het Hoekstuk verbouwd. De hele winkel wordt gestript, zodat daarna een geheel nieuw interieur kan worden geplaatst.

"Na 5 jaar in het Hoekstuk wordt het tijd voor een grondige opfrisbeurt", aldus Ingrid Dorrestein, eigenaresse, "daarbij gaan wij ons aansluiten bij Primera, zodat we gelijk hun mooie interieur kunnen plaatsen". In de verbouwingsperiode kunt u natuurlijk altijd terecht in onze andere winkel in het Stationscentrum.

"Primera is in 1991 opgericht en is een landelijke winkelketen van, voor en door zelfstandige ondernemers, met nu meer dan 480 winkels.", vervolgd Ingrid, "we hebben nu al wenskaarten, lectuur, tabak, kantoorartikelen en kansspelen, en door Primera komen er nog groepen bij, zoals cadeaukaarten en (concert)tickets en gaan wij artikelen van Riverdale verkopen".

Op zaterdag 1 oktober is de feestelijke heropening met heel veel voordeel aanbiedingen. Let hier voor op de folder in uw brievenbus. Bij Primera wordt u nog steeds door het bekende team persoonlijk, gezellig en goed geholpen.

Dus graag: ….. even naar Primera!!!

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant