Marc, Fréderique en Puck poseren graag even met hun nieuwe aanwinst
Marc, Fréderique en Puck poseren graag even met hun nieuwe aanwinst

Laptops voor leerlingen Paulusschool

Algemeen Heiloo

Leerlingen van de Paulusschool in Heiloo beschikken sinds vrijdagmiddag over een eigen 2-in-1 laptop. Het betreft leerlingen van de groepen 6, 7 en 8. De school en de Mediamarkt overhandigden de apparaten vrijdagmiddag officieel aan ouders die deelnemen aan een uniek project van de school.

Kinderen van ouders die deelnemen aan dit project zijn eigenaar van de apparaten. Zij mogen de laptops niet alleen op school maar ook thuis gebruiken. Kinderen van ouders die niet deelnemen aan het project, mogen dezelfde laptops gebruiken. Hun apparaten blijven eigendom van de school.

De school introduceerde de laptops eerder deze maand al in de klassen. Op deze manier konden de kinderen met de apparaten leren werken. "Met dit project kan de Paulusschool haar leerlingen nog beter voorbereiden op hun toekomst. De school zet hiermee een grote stap naar onderwijs op maat en naar het onderwijs van de 21ste eeuw", zo laat de school weten.

Wethouder Elly Beens overhandigde de eerste laptop aan Pim de Groot, voorzitter van de medezeggenschapsraad, en zijn zoon Steven. Pim zet zich al een aantal jaren enorm in voor de Paulusschool. Ook vertegenwoordigers van Stichting Flore

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant