Afbeelding

Huisdieren keuring en jongdierendag

Algemeen Limmen

LIMMEN - Vandaag is er, door kleindiersportvereniging "jong-leven", een jongdierendag bij diervoeders Admiraal aan het stetlaantje 5.

 

Dit betekent dat dieren die geboren zijn in 2016 gekeurd worden, zodat de fokker weet of hij met dit dier moet doorgaan voor tentoonstellingen. Dit alles is gratis toegankelijk voor iedereen. Tevens kan men aan de fokkers, of keurmeesters, vragen stellen over bijvoorbeeld de aanschaf van welk dier en hoe is de huisvesting en wat geef je zo'n beestje nu te eten? Allemaal vragen waar men op kan antwoorden. Vanaf 9.30 uur tot 15.30 uur is dit alles te bewonderen. 

 

Tevens is er voor de jeugd een huisdieren keuring. Heeft u een konijn, cavia, rat of een hoeder, en wilt u weten hoe bijvoorbeeld de nagels geknipt moeten worden of wilt u weten of u hem wel op een goede manier verzorgd? Neem uw huisdier mee en laat hem nakijken.

Let wel; geen honden of katten! Voor ieder kind met dier hebben we een leuke herinnering. Dit is om en nabij de boerderij van Piet van der Steen, tegenover het "stet". 

LET OP: de huisdierenkeuring is van 10.00 uur tot 12.00 uur. In verband met de heersende konijnenziekte, gaan we dus de dieren apart van elkaar keuren.

Informatie bij Willem Koot op telefoonnummer 0616346801, e-mail willemkoot@hotmail.com, site  www.jong-leven.nl  

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant