Afbeelding

Sponsorloop groot succes: Zelda naar dolfijntherapie

Human Interest Limmen

Vrijdag 1 juli was een spannende dag voor de kinderen van de Kerkuil, Zelda en haar ouders. Want het bedrag dat verzameld is met de sponsorloop werd bekend gemaakt.

De hele week waren er tussenstanden te volgen op school. Elke dag hebben de kinderen van groep 8 het binnengekomen geld geteld en de 'dagopbrengst' bijgeschreven op de dolfijnenposters bij de ingang van de school. Iedereen heeft enorm zijn of haar best gedaan. Supertrots op alle kinderen en het enorme bedrag wat bij elkaar is gerend, namelijk:  € 11.612,- 
 
Dit betekent dat de droom om voor Zelda dolfijntherapie te kunnen inzetten, gerealiseerd kan worden en dat niet alleen. Er zal een bedrag overblijven voor een andere rolstoel, die geschikt is voor ruiger terrein als bijvoorbeeld het stand en de duinen. Natuurlijk was dit nooit gelukt zonder een heleboel hulp. Alle vrijwilligers worden bedankt: de werkgroep, de kinderen, ouders, leerkrachten, familieleden, dorpsgenoten, de fotografen, de EHBO, sporthal d'Enterij, de AH, de oudervereniging, de firma Hendriks Care (hippocampe rolstoel voor strand, bos, terrein, duin etc.), Mooij Tulips en Mom in Balance.

Tekst en foto aangeleverd door Esther Hof

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant