Afbeelding

Juf Ylona fietst voor KiKa

Algemeen Limmen

Op woensdagochtend 13 april staan alle leerlingen van basisschool het Kleurenorkest klaar om hun steentje bij te dragen voor KiKa. Juf Ylona, de juf van groep 3/4 zit midden in de voorbereiding voor haar Giro di KiKa. Eind juni fietst zij 995 kilometer in  de Dolomieten en hoopt een bedrag op te halen van 10.000 euro. 
In de aanloop hier naar toe zijn de kinderen enthousiast geworden om hun juf te helpen en is het plan ontstaan om een sponsorloop te organiseren. 13 April is het zover, ruim 100 kinderen van het Kleurenorkest lopen bij VV Limmen zoveel mogelijk gesponsorde ronden. En juf? Die fietst ernaast op haar racefiets! 
Wat een belevenis zal dat worden, om kippenvel van te krijgen. Kinderen, die rennen voor andere kinderen. Kinderen, die ziek zijn en voor wie het zo belangrijk is dat zij op alle mogelijke manieren geholpen worden om beter te worden. 
De gehele opbrengst van de sponsorloop wordt opgeteld bij het sponsorgeld voor juf Ylona. Met dit geld wordt wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker gefinancierd. Het uiteindelijke doel van de stichting KiKa is om in 2025 95% van de zieke kinderen genezen te krijgen. 
U bent van harte welkom om de kinderen te komen aanmoedigen en een kleine bijdrage is uiteraard ook van harte welkom! Wilt u meer weten, kijk dan op www.girodikika.nl
 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant