Afbeelding

'Blik op de Strandwal' Akersloot

Algemeen Akersloot

Een zeer gevarieerde open dag van Brandweer Akersloot, Boerderij het Vertrouwen en Scouting Akersloot op zondag 10 april a.s. Waar weer grootst wordt uitgepakt op hun strandwal. Door het bundelen van demonstraties en het etaleren van hun activiteiten wordt het de 3de keer dat deze gezellige open dag wordt georganiseerd. Het belooft weer een fantastische dag te worden.

Vanaf 11.00 uur bent u allen, van binnen en buiten Akersloot welkom, voor brandweerdemonstraties en veiligheidsvoorlichting. Bij de boerderij kunt u alle landbouwvoertuigen, stallen, het vee en jongvee bezichtigen en ziet u hoe een moderne boerderij tegenwoordig functioneert. Bij Scouting Akersloot kunt u het moderne gebouw bewonderen, en staan vrijwilligers klaar om u van alles te vertellen over Scouting. Daarnaast is het voor de kinderen mogelijk om met een strippenkaart deel te nemen aan diverse uitgezette spelletjes. De open dag begint om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

U kunt het evenement nu al volgen op Facebook of twitter.com/Strandwalakersl Voor meer info kunt u contact opnemen via rob.dekker@planet.nl of via 06-16294024

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant