Afbeelding

Jack van Gelder komt alsnog naar Meervogels

Sport Akersloot

AKERSLOOT – Goed nieuws voor de sponsors en trouwe fans van Meervogels. Jack van Gelder komt alsnog naar sportpark Cloppenburch om daar de jaarlijkse sponsoravond op te luisteren. Nadat hij eerder op last van zijn huisarts op het laatste moment moest afzeggen, heeft de sportverslaggever nu woensdagavond 23 maart in zijn agenda vrij gemaakt.

Deze bijzondere avond is mede te danken is aan een bod op een spreekbeurt van Jack van Gelder door de M-Side supportersvereniging tijdens het 3FM Serious Request 2014 in Haarlem en bedoeld om de sponsoren en trouwe supporters te bedanken voor hun gewaardeerde financiële, organisatorische en sportieve ondersteuning.

Jack van Gelder is vooral bekend als sportverslaggever, voor het eerst bij de Olympische Spelen van Montreal en geroemd om zijn enthousiaste commentaar. Een bekend voorbeeld is de wedstrijd Argentinië - Nederland tijdens het WK in 1998, waar hij het uitschreeuwde van vreugde toen Dennis Bergkamp het "halve finale doelpunt" scoorde.

Voor de organisatie is dit wel meteen een uitdaging om dan ook weer de uit Akersloot afkomstige voetbalbroers Ben en Daan Rienstra uit te nodigen om door Jack te worden geïnterviewd.Na de presentatie van Jack is er ruimschoots gelegenheid om tijdens informele borrel te netwerken. Vanaf 20.00 uur is de kantine open en het officiële programma start om 20.30 uur.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant