Afbeelding

Administratiekantoor Bruins

Algemeen Bedrijf Belicht (archief)

Al tijdens zijn studie Accountancy aan Nyenrode Business Universiteit is Jerrie Bruins werkzaam als assistent accountant bij een internationaal accountantskantoor. In die hoedanigheid doet hij veel ervaring op bij grote internationale bedrijven als Shell en ABN Amro, maar ook binnen het MKB en familiebedrijven. Zo'n zeven jaar geleden begon hij daarnaast kleinschalig een eigen administratiekantoor. ,,Gewoon aan huis, want in het begin waren mijn klanten voornamelijk vrienden en bekenden." In de loop der jaren dijde de klantenkring zich gestaag uit, ook ondernemers buiten Jerrie's eigen netwerk meldden zich bij hem.

Hij is inmiddels op het punt beland dat de huiskamer niet meer voldoet. Deze week verhuisde Administratiekantoor Bruins daarom naar de Nijverheidsweg op Industrieterrein Oosterzij; omringd door bedrijvigheid. Het kantoor treedt naar buiten met een eigen huisstijl en website. Zijn sterke punten, krijgt Jerrie vaak te horen, zijn dat hij denkt als een ondernemer en dat hij dingen in begrijpelijke taal uitlegt. ,,Ik voel mij 'one of the guys', spreek de taal van de ondernemer en voel goed aan wat de ondernemer wil en verwacht." Administratiekantoor Bruins coacht daarnaast actief startende ondernemers en denkt mee om kansen te creëren. Hij kent de problematiek van starters en wil hen behoeden voor valkuilen.

Om scherp en up-to-date te blijven volgt Jerrie jaarlijks minimaal twee à drie cursussen en workshops. Jerrie werkt met eigentijdse communicatiemiddelen, zoals WhatsApp en Facebook, en met up-to-date software voor de digitale verwerking van de boekhouding. Met real time inzicht; de klant kan op ieder moment zelf inloggen voor een accuraat beeld van de stand van zaken. Door automatische koppelingen met onder andere scansoftware en de bank worden digitaal alle in- en verkoopfacturen, alle bij- en afschrijvingen direct en dagelijks verwerkt in de boekhouding. Dus geen gedoe meer met kopietjes, verloren facturen en een portemonnee vol met bonnen!

Administratiekantoor Bruins ontzorgt; dit varieert van het bijhouden van de boekhouding, de verwerking van de salarisadministratie, de fiscale aangiften tot en met het opmaken van de jaarrekening. Kortom: al die zaken, waar het ondernemers vaak aan tijd en zin ontbreekt om zich er grondig in te verdiepen. De ondernemer moet uiteraard gewoon kunnen ondernemen! Administratiekantoor Bruins hanteert overzichtelijke tarieven afgestemd op de wensen en eisen van de klant. ,,Dus ook geen extra kosten na een telefoontje of email. Voor één vast bedrag per maand ben je verzekerd van de beste kwaliteit en wordt alles voor je geregeld. Van jaarrekening tot fiscaal advies, alles zit bij je abonnement inbegrepen. Zo weet je dus altijd precies waar je aan toe bent"

Profiteer nu van een messcherpe overstapkorting. ,,Nieuwe klanten zijn bij Administratiekantoor Bruins gegarandeerd 15% goedkoper uit dan bij hun huidige boekhouder!"

Jerrie Bruins, Nijverheidsweg 19a, 1851 NW Heiloo, www.administratiekantoorbruins.nl, tel. 06-18875888, e-mail: info@administratiekantoorbruins.nl.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant