Afbeelding

Autoschadespecialist P. Zonneveld

Algemeen Bedrijf Belicht (archief)

Dit jaar bestaat Autoschadespecialist P. Zonneveld 40 jaar. Het autoschadebedrijf, opgericht in 1975 door Piet Zonneveld, was in de beginjaren gevestigd aan de Soomerwegh in Castricum. Eind jaren '80 verhuisde het bedrijf naar de Rijksweg in Limmen om in 1997 neer te strijken op de huidige locatie, ook aan de Rijksweg.

In vier decennia is Zonneveld autoschade uitgegroeid tot een gerenommeerd en (h)echt familiebedrijf, waar kwaliteit op nummer één staat. Schoonzoon Jan Jaap Lamberts, werkt sinds 1989 in de werkplaats als gediplomeerd autoschadespecialist. In 1998 kwam zoon Peter Zonneveld in de zaak. Hij heeft een commercieel economische achtergrond (Heao) en heeft voordien onder andere werkervaring opgedaan in de autobranche. Begin 2007 droeg Piet Zonneveld het stokje over aan Peter en Jan Jaap.

Peter handelt al het 'papierwerk' af en houdt zich bezig met de bedrijfseconomische kanten van het bedrijf. De technische zaken van autoherstel laat hij met een gerust hart over aan Jan Jaap en de expertise van het ervaren team in de werkplaats. Peronne Lamberts-Zonneveld verzorgt van jongs af aan de administratie. Vader Piet en moeder Lucy zijn weliswaar met 'pensioen', ze zijn nog altijd nauw bij de zaak betrokken en verrichten met groot plezier allerlei hand- en spandiensten.

Het complete team van Autoschadespecialist P. Zonneveld is inmiddels acht man sterk en zeer goed op elkaar ingespeeld. Het loopt er als een goed geoliede machine. Autoschadespecialist P. Zonneveld is aangesloten bij de brancheorganisatie Focwa die waakt over de kwaliteit.

Hoogwaardige kwaliteit wordt nog beter geborgd met het nieuwste ISO-certificaat Hiqure, waarop Autoschadespecialist P. Zonneveld met recht trots is. Peter legt uit: ,,Dit certificaat, dat je kunt zien als de Oscar voor de autoschadebranche, garandeert dat elke vorm van autoschade volgens de fabrieksnormen gerepareerd wordt. Er zijn in heel Nederland maar veertig autoschadebedrijven met het Hiqure certificaat; in deze regio zijn wij de enige!" De werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur.

Autoschadespecialist P. Zonneveld geniet het volste vertrouwen van veruit de meeste autoverzekeringsmaatschappijen en heeft ook daar een goede en betrouwbare naam. Het Limmer autoschadebedrijf werkt bovendien op een collegiale manier samen met tal van garagebedrijven uit de regio Limmen, Akersloot, Uitgeest, Heilooen de Egmonden. ,,Bij schade aan een auto wordt de eigenaar na overhandiging van het schadeformulier van begin tot einde ontlast. Al het verdere papierwerk wordt door ons afgehandeld. Indien gewenst stellen wij een leenauto beschikbaar. Het mooiste moment voor ons is als de auto helemaal hersteld en glanzend de werkplaats uitrijdt. De eigenaar hoeft de auto alleen maar op te halen; met vier jaar Focwa-garantie op de hele reparatie plus overname van de fabrieksgarantie!"

Rijksweg 49c, 1906 BD Limmen, tel 072-5053300, www.zonneveld-autoschade.nl, e-mail: info@zonneveld-autoschade.nl.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant