Afbeelding

Thomas Ouwejan trapt Rabo AZ Voetbaltoer af in Heiloo

Sport Heiloo

Donderdag 10 februari was voor de kinderen van veel basisscholen een onvergetelijke dag, want de vijfde editie van de Rabo AZ Voetbaltoer ging van start. Traditioneel met een topper van AZ erbij om het extra bijzonder te maken. De leerlingen van twee basissscholen in Heiloo konden hun geluk niet op: Lokale voetbalheld Thomas Ouwejan kwam langs voor de aftrap!

Thomas Ouwejan kwam samen met Sven de Zeeuw van AZ langs voor de aftrap. Namens de bank waren mobiele adviseurs Wendy Swan en Barry Witte er, natuurlijk met hun Rabo camper. Het werd een voetbalfeest, eerst bij De Duif, daarna bij de Paulusschool. Met AZ muziek, voetballen met de leerlingen en als officieel startmoment de overhandiging van de Voetbaltoer-bal en het Voetbaltoer-vaantje. Natuurlijk kon de kersverse Heiloose sportman van het jaar niet vertrekken voor hij de leerlingen een handtekening gegeven had. Al met een geweldige ochtend, voor De Duif en de Paulusschool is dit educatieve voetbalproject goed gestart!


Alle deelnemende schoolgroepen in Noord-Holland doen via de voetbaltoer hun best om 'wedstrijdfit' te worden. Aan de hand van vier thema's (voeding, respect, omgaan met geld en samenwerken & bewegen) doen ze opdrachten. Hiermee valt een klassikale prijs te winnen: een Rabo AZ Voetbalclinic. Deze voetbalclinics worden eind mei en begin juni gehouden.

Afbeelding

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant