Afbeelding

Politie op zoek naar geweldadige nepagenten

Politie Heiloo

HEILOO - Een 15-jarige jongen uit Akersloot is dinsdagochtend rond 08.00 uur in elkaar geslagen door twee mannen die zich voordeden als politieagenten. Dit gebeurde op de kruising van de Boekelermeerweg en de Kanaalweg in Heiloo. De fietsende jongen moest daar afstappen voor een verlichtingscontrole.

Toen de tiener gehoorzaamde aan de oproep van de 'agenten' kreeg hij direct een paar klappen. Hij viel hierdoor op de grond en kreeg al liggend nog een paar stoten en schoppen te verwerken. Onder andere zijn hoofd werd geraakt. 

Na de mishandeling zijn de daders gevlucht in een grijze personenauto. Waarom de jongen klappen kreeg is volstrekt onduidelijk. Het slachtoffer was niet in staat om een goed signalement van zijn belagers afgeven. De politie roept mede daarom eventuele getuigen op zich te melden. Ook wil het graag in contact komen met personen die de mannen bij het voertuig hebben zien staan. Omdat het incident zich op een autoluwe weg afspeelde, hoopt de politie dat de mannen sommige voorbijgangers zijn opgevallen. 

Bron: Dichtbij.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant