Afbeelding

Unieke filmavond Limmen Ludiek

Cultuur Limmen

Vrijdagavond 20 november wordt de film getoond van het ludieke traject naar het kurken evenement van Limmen Ludiek tot en met het behalen van het felbegeerde Guinness World Record met het Grootste kurken mozaïek van de Wereld.

De film geeft een goede sfeerimpressie vanaf bijna het eerste begin van het wereldrecord project tot en met de fantastische feestweek afgelopen juni met als hoogtepunt natuurlijk het immense kurken mozaïek gemaakt van ruim 400.000 kurken. Alles komt voorbij ; het kurken inzamelen, het kurken sorteren, het kurkendrukken, de feestavonden en nog veel meer.

Limmen Ludiek nodigt hierbij (gratis entree) dan ook alle kurkensorteerders, kurkendrukkers, sponsoren, vrijwilligers en ludiek belangstellenden uit om samen met het voltallige bestuur van stichting Limmen Ludiek de film te komen bekijken in De Lantaarn. Er zullen unieke beelden worden getoond die door verschillende cameramannen en fotografen over een periode van 3 ½ jaar zijn gemaakt.

De filmvertoning gaat plaatsvinden in Café – Bar De Lantaarn (achterzaal) en de ontvangst met een kopje koffie is tussen 19.30 en 20.00 uur. De koffie krijgt u natuurlijk aangeboden door Limmen Ludiek.

Vanaf 20.00 start dan de film welke in 2 x 25 minuten zal worden afgespeeld. Voor de pauze 'the road to'…. en na de pauze de 6 daagse Limmen Ludiek feestweek zelf. In de pauze trakteert Limmen Ludiek alle aanwezigen dan weer op 1 consumptie. Na de filmvertoning is er vanzelfsprekend gelegenheid om even lekker na te zitten met elkaar onder het genot van een borreltje (eigen kosten) om herinneringen met elkaar op te halen.

Reserveren is niet mogelijk, VOL = VOL ….dus kom op tijd. 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant