Afbeelding

Oorlog op de Kennemerstraatweg

Ingezonden Heiloo

Kan iemand bij de gemeente Heiloo mij vertellen wanneer ik geen last meer ga hebben van het forensje pesten door de gemeente CAL?

Nu de N203 tussen Castricum en Uitgeest is afgesloten voor de zeer drukke periode van 16/9 tot 15/10 heb ik elke dag te maken met 15 tot 30 minuten extra reistijd 's ochtends en 's avonds, tezamen met nog zo'n 6000 weggebruikers uit Castricum en Heiloo weegt dat ruim op tegen de vermeende (want nergens onderbouwd door CAL)  inkomstenderving van 3 strandpaviljoenhouders van Castricum aan Zee als dit gewoon in de bouwvak had plaatsgevonden, toch !?

Daarnaast voegt de door vriend en vijand (zowel in Limmen als Heiloo) verfoeide verkeerslichten installatie ter hoogte van de cart-baan ook een frustratie toe aan de doorstroming op de Kennemerstraatweg naast de toch ook al niet te begrijpen verkeerslichtinstallatie bij de kruising met de Kerkweg is er nu ook nog een verkeerslichtinstallatie gepland op de kruising ter hoogte van de Visweg, een weg die net de status "onverhard" achter zich heeft gelaten! Het is wachten op installaties bij de Hogeweg, Westerweg, Enterij én, niet te vergeten, bij het overdrukke knelpunt met de Zuidkerkenlaan! 

Gemeente Heiloo, maak de grootst mogelijke haast met de A9 aansluiting want het wordt straks oorlog op de Kennemerstraatweg!!

Hoogachtend, Jan Morsch, Heiloo

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant