Monique Andersen (l., verkoop manager van dit project) en Evelien Houwer (project ontwikkelaar van dit project).
Monique Andersen (l., verkoop manager van dit project) en Evelien Houwer (project ontwikkelaar van dit project). Stip Fotografie

Eerste schetsen project 'Melco' getoond aan bezoekers

Algemeen Heiloo

HEILOO - Dinsdag 6 oktober vond een inloopbijeenkomst plaats op het voormalig Campinaterrein in Heiloo, voor buurtbewoners en geïnteresseerden voor het nieuwe project Melco.

Het was de eerste keer dat Melco Ontwikkeling B.V. (combinatie van HBB Groep en De Geus Bouw) kon laten zien waar ze actief mee zijn geweest sinds de koop van het terrein in juli van dit jaar. Melco Ontwikkeling B.V. wil graag weten wat de geïnteresseerden vinden van de schetsen van de huizen. De bezoekers konden op een lange wand waar foto's van het project te zien waren, een mening, wens en/of vraag achter laten. Zo kan men bij Melco Ontwikkeling B.V. zien waar vraag naar is en of de ontwerpen aansluiten op de wensen in Heiloo. Met alle feedback gaat Melco Ontwikkeling B.V. aan de slag en dan hopen ze eind dit jaar of begin volgend jaar te kunnen starten met de verkoop van de eerste woningen. In totaal zullen er 82 woningen worden ontwikkeld en gerealiseerd, van starterswoning tot riante vrijstaande villa. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op www.melcoheiloo.nl en worden dan automatisch op de hoogte gehouden. Ook kunnen geïnteresseerden alles volgen via Facebook: www.facebook.com/melcoheiloo.

Tekst en foto's: Stip Fotografie

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant