Afbeelding

Fantastisch start Flashing U10

Sport Heiloo

Afgelopen zaterdag kwam de jongste groep van basketball vereniging Flashing Heiloo voor het eerst in actie. In het eigen Vennewater werd een toernooi gespeeld tegen Tripple Threat (Halfweg), KTC (Haarlem), Mapleleaves (Heemskerk) en Christofoor (Amsterdam). Een spannend moment, want voor de meeste kinderen was dit hun eerste "echte" basketballwedstrijd.

Het Heilooër team maakte direct een enorm sterke indruk. Het team van coaches Eva Otto en Liesanne de Wijs was niet alleen technisch van behoorlijk niveau, maar in strijdlust kon het team door niemand worden geklopt. Fel strijdend om elke bal werd er een enorm tempo op nagehouden en dat leidde in totaal tot maar liefst 69 punten en een hechte verdediging met maar 30 tegenpunten.

Alle vier de wedstrijden werden door het Flashing Heiloo team gewonnen en daarmee lijkt de vereniging opnieuw een enorm talentvolle lichting in huis te hebben. Sowieso doet de Flashing jeugd het enorm goed. Ook de U12 en u14 teams van Flashing zijn dit jaar nog ongeslagen. De U10 gaat hier dus weer moeiteloos in mee!

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant