Afbeelding

Rookworst Keurslagerij Snel uit Limmen met goud bekroond

Algemeen Commercieel

Dat écht lekkere rookworst maken een professioneel vak van de slager is, heeft Keurslagerij Snel uit Limmen bewezen. Zijn rookworst is tijdens de landelijke rookworstkeuring van de Vereniging van Keurslagers met het hoogst haalbare - goud - bekroond. Deskundige keurmeesters keurden de rookworst op diverse punten en concludeerden dat de ambachtelijke rookworst van hem van hoge kwaliteit is.

Keurslagerij Snel is bijzonder trots op deze uitslag: 'De 'R' is weer in de maand en dat betekent dat het rookworstseizoen is gestart. Om de beste kwaliteit te garanderen laten we onze rookworsten altijd door een onafhankelijke jury keuren. We maken onze rookworsten met grote zorg: van het kruiden van het beste vlees, tot het roken in onze rookkasten. En dat hebben ook de keurmeesters geproefd!', aldus John de Boer. De keurmeesters hebben onder andere gekeken of de rookworst de juiste 'bite' heeft en of de typische rooksmaak in voldoende mate aanwezig is. Deze rookworst voldoet hieraan en is daarom 'goud' waard. Een perfecte én erg lekkere ambachtelijke Keurslager rookworst!

Begin oktober openen de Keurslagers traditiegetrouw het rookworstseizoen. Van 5 oktober t/m 10 oktober kunnen klanten de rookworst in de winkel proeven en profiteren van een scherpe aanbieding; de 2e rookworst gratis! Op deze manier kan iedereen zelf ontdekken waarom de ambachtelijke rookworst van de vakman zo ontzettend lekker is én met recht goud waard is.

En voor de variatie verkoopt Keurslagerij Snel tevens runder- en kiprookworst. Ook hiervoor geldt de aanbieding: elke 2e rookworst gratis!

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant