Afbeelding

Kart World sluit; inventaris te koop

Algemeen Limmen

Wie wil er nu niet net als Max Verstappen leren driften, slippen en accelereren en scherpe inhaalmanoeuvres oefenen. Dat kan nu. Want de inventaris van Fun Center Kart World in Limmen wordt geveild.

Na 20 jaar een begrip heeft het kartcentrum per 1 september jl. de deuren gesloten omdat de eigenaar toe was aan een nieuwe uitdaging. Meer dan twintig karts en veel attracties en decoratiemateriaal worden geveild, waaronder: een schiettent, handbogen, een human bowling game, modelracebanen, ouderwetse Amerikaanse benzinepompen en zelfs een echte Brink's geldwagen. De veiling is in handen van Troostwijk Veilingen en sluit op 24 september aanstaande. Op 19 en 21 september kunnen liefhebbers het kartcentrum nog bezoeken tijdens de kijkdagen.

Martijn van Schie, accountmanager bij Troostwijk: "Het kartcentrum in Limmen is bekend in de wijde omtrek. Velen hebben hier partijtjes, bedrijfsuitjes of bachelor party's gevierd. Niet verwonderlijk dat de veiling een enorm divers aanbod heeft. Je kon namelijk niet alleen karten bij het Fun Center, maar ook bijvoorbeeld Sumo worstelen, bowlen en  boogschieten. Ik verwacht natuurlijk dat de karts veel belangstelling zullen genieten. Want hoe klein ze ook zijn. Je voelt je toch even een Max Verstappen in de dop. En kun je wat minder goed racen…. Dan koop je toch gewoon een partij autobanden en een kartbaanomheining om er voor te zorgen dat je de bochten wat veiliger kunt maken voor je eruit schiet. Het bieden van de oude banden begint vanaf een startbedrag van 10 euro. Een kart kan men bemachtigen voor slechts 100 euro".
 
Biedingen kunnen na registratie online worden uitgebracht. De kijkdagen zijn op 19 september tussen 10:00 en 13:00 uur en 21 september tussen 10:00 en 16:00 uur aan de Rijksweg 162A, 1906 BL in Limmen. De veiling sluit op 24 september vanaf 19.00 uur.
 

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant