Afbeelding

Vier 5-jarig jubileum met Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo

Cultuur Heiloo

Dit jaar is het vijf jaar geleden dat Fletcher Hotels het Golden Tulip hotel aan de Kennemerstraatweg over heeft genomen en dat laten ze niet ongemerkt voorbij gaan. Fletcher Hotels opende vorige maand het 68e Fletcher hotel in Doorwerth en is daarmee ook uitgeroepen tot grootste hotelketen van Nederland.

In Hotel-Restaurant Heiloo komen ook veel gevarieerde evenementen voorbij, zoals Nostalgie, Gletsjer en Walkman vs Discman. Jaarlijks zorgen deze evenementen voor volle zalen. Op 19 september geven de 3JS een exclusief concert in het hotel. Evenemententak Fletcher Events, waar Heilooër Hugo Kraakman werkt, heeft samen met hotelmanager Martin Oudshoorn een speciale agenda voor de komende periode samengesteld waarbij er nu wegens het jubileum flink geprofiteerd kan worden.

Tot en met 12 september kan voor 3 evenementen met een flinke korting tickets gereserveerd worden. Op donderdag 24 september staat de vijfde editie van het Magic Cabaret Theater Diner met Rob & Emiel op het programma. Tijdens deze avond wordt er een culinair 5-gangen diner geserveerd. Normaal € 49,50, nu € 44,50 p.p.

Ook geeft Wibi Soerjadi een tweede concert op zondag 18 oktober. Op dit moment geldt een korting van € 10,- korting op een ticket! Deze korting is te gebruiken op het concertticket van € 45,- p.p. of ticket met 5-gangen diner van € 75,- p.p.

Onder het genot van een 3-gangen diner wordt er op zaterdag 31 oktober een concert gegeven door niemand minder dan Jennifer Ewbank. In deze periode betaalt u geen € 37,50 p.p. maar slechts € 32,50 p.p.

Meer informatie of reserveren? Bel 072 – 505 22 44 of mail info@fletcherhotelheiloo.nl Kaarten met korting zijn ook te bestellen op www.FletcherEvents.nl/jubileum

Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo, Kennemerstraatweg 425, info@fletcherhotelheiloo.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant