Afbeelding
De gestolen maaimachine

Container leeggeroofd, Double Stars reageert emotioneel

Sport

"Zo ben je als beheersstichting van de honkbalvereniging Double Stars de koning te rijk met je eigen maaimachine en bosmaaier,…. zo ben je het allemaal weer kwijt. 
Tussen zondagavond en woensdagmorgen is de container waar we ons onderhoudsmateriaal hadden gestald met grof geweld opengebroken en zijn onze spullen gestolen. Vertel eens, wat voor lulhannes(sen) ben je dan dat je spullen steelt van een stichting die maar één ding voor ogen heeft; kinderen laten honkballen...?
Het kostte al veel tijd en moeite een nieuw veld te realiseren en we zouden meer onderhoud zelf moeten gaan doen, maar goed, dat lukte. En dan dit; alles weg. Voor de helers zal het best een paar honderd euro opbrengen, maar voor ons is het funest, want er rust geen inboedelverzekering op de container. 
En het gras groeit door….
Als er iemand iets gezien heeft qua busje of aanhangers in de periode van zondagavond tot dinsdagnacht, laat het even weten, want terughalen van de spullen is nu topprioriteit voor ons. 
Hierbij een foto van de maaimachine en de bosmaaier was een Stihl KM 130R met bosmaaier, heggenschaar, bladblazer, kettingzaag, kantensnijder en verlengstuk. . 
Voor wie de dader voor ons helpt opsporen en de spullen terugbrengt, staat een uitermate goede fles wijn klaar (sorry, meer zit er voor ons als stichting niet in)."

De redactie ontving dit emotionele bericht van Mark Klamer van honkbal- en softbalvereniging Double Stars. 

Afbeelding
Afbeelding

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant