Afbeelding

Leerlingenweekend in het teken van 'Heksen en Tovenaars'

Algemeen

HEILOO – In het weekend van 20 en 21 juni hield het leerlingenorkest van Eensgezindheid weer haar jaarlijkse themaweekend. Deze keer was het thema 'Heksen en Tovenaars' met op zaterdagavond een Heksenreünie in het donkere Overbos.

Meer dan twaalf buitenlandse heksen kwamen in het bos bijeen en de leerlingen moesten ze zoeken en raden uit welk land ze kwamen en met welk vervoermiddel ze waren gekomen. Ook werd er een leuke Heksenbingo gehouden en was er een Bonte Heksenavond waar iedere leerling zijn of haar talent kon laten zien. De nacht werd afgesloten met een tovenaarsvuur waarboven de leerlingen muizenspekjes konden roosteren. Na een zeer korte nacht met een Weervolvenspel werd er op zondagochtend een muziekrepetitie gehouden.

Zondagmiddag was er een Heksenspeurtocht uitgezet in het Heilooër bos waarbij de leerlingen verschillende opdrachten moesten uitvoeren met als gevolg dat ze zelf ook als heks verkleed op het eindpunt arriveerden.

Iedere groep werd op verschillende punten beoordeeld en de groep met de meeste punten mocht grabbelen voor prijzen in de grabbelton. Tot slot werd er een Heksenpan gehouden waarbij de ouders konden luisteren naar uitvoering van de filmmuziek van Harry Potter.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant