Afbeelding
Tekst en foto: Carolien Breed

Bedrijf Belicht: Kosteluk Fun & Food

Ingezonden Bedrijf Belicht (archief)

EGMOND AAN DEN HOEF – Je wilt als kind een super cool feestje, maar je wilt ook dat je ouders zich vermaken. En andersom. Bij Kosteluk Fun & Food op recreatiepark De Woudhoeve vang je twee vliegen in één klap! Hier heeft jong en 'oud' het naar de zin! Heerlijk eten, gezellig borrelen en relaxen met je vrienden of familie in een ongedwongen ambiance -binnen in het stijlvol ingerichte restaurant of buiten op het zonovergoten terras, terwijl de kids zich volop vermaken door de vele faciliteiten die recreatiepark De Woudhoeve te bieden heeft. Zoals een indoor Piraten Paradijs en buiten een verwarmd zwembad en een apart kinderbad, een levensgroot schaakspel, een voetbalspel en een tafeltennistafel; er is zelfs een zandstrand aangelegd met verschillende speeltoestellen.

Myrthe Janssen runt deze trendy, eigentijdse horecagelegenheid alweer twee jaar. Ze is ooit begonnen in de horeca, heeft werkervaring in de keuken van een restaurant. Haar carrière nam echter een andere wending en ze belandde in de mode, waar ze uiteindelijk hoofd inkoop styling werd. Maar de horeca bleef trekken en het roer ging weer om!

Het concept fun & food heeft Myrthe opgepikt tijdens haar verblijf in Zuid-Afrika, waar haar ouders een hotel runden. ,,Daar is het heel gewoon dat gezinnen en/of groepen vrienden met kinderen zich de hele dag of middag bij één horecagelegenheid vermaken." Dat Myrthe met Kosteluk Fun & Food een schot in de roos heeft, door meer te bieden dan een doorsnee restaurant, blijkt uit de vele bezoekers die dit mooie plekje in Egmond aan den Hoef weten te vinden. Ze vertelt dat haar gasten voor 90% uit de regio komen. En dat is niet zo verwonderlijk; naast de gemoedelijke, gastvrije sfeer is het eten er 'kosteluk'. Want Myrthe let op kwaliteit. De kaart biedt zowel voor de lunch, borrel als het diner mooie huisgemaakte gerechten, bereid met ambachtelijke producten van lokale leveranciers. Wie kent niet de slagerij van Jeroen de Vries, poelier Ackermann of de speciaalbieren van Sancti Adalberti?

Een ideale plek voor geheel verzorgde familie-, bedrijfs- of themafeesten. Zo houdt Kosteluk op 5 juli weer een Ibiza Family Day, een event in Ibiza-stijl; loungen en chillen en genieten in mediterrane sfeer, met een dj, een marktje en uiteraard mag de barbecue niet ontbreken.

Als Fun for kids verzorgt Kosteluk themakinderfeestjes naar wens. In de zomervakantie is hier elke dag animatie voor kinderen. Ouders en/of begeleiders relaxen met een drankje en een hapje in het zonnetje terwijl de kinderen plezier hebben in de vijfkamp, een speurtocht of bijvoorbeeld zich kunnen laten schminken. Kijk op de Facebookpagina voor de activiteiten.

Myrthe Janssen, recreatiepark De Woudhoeve Driehuizerweg 8, 1934 PR Egmond aan den Hoef, tel. 072 – 5070314, www.kosteluk.nl, e-mail: info@kosteluk.nl

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant