HSV veteranen 1. Op de eerste rij met bloemen: vlnr Wim Dekker, Henk Veldt en Hans Wiebering (Huib Walsarie ontbreekt op de foto).
HSV veteranen 1. Op de eerste rij met bloemen: vlnr Wim Dekker, Henk Veldt en Hans Wiebering (Huib Walsarie ontbreekt op de foto). Astrid Wiebering

HSV neemt afscheid van vier vedettes

Algemeen

Zondag 17 mei was toch echt de allerlaatste wedstrijd voor 4 heren van HSV Veteranen 1. De 4 vedettes te weten Henk Veld, Huib Walsarie, Wim Dekker en Hans Wiebering hebben afgelopen seizoen de knoop doorgehakt, zij stoppen met voetbal. Jaar in jaar uit togen de heren op zondagmorgenvroeg naar het HSV honk, de ene keer voor een thuiswedstrijd, de andere keer voor een uit wedstrijd. Al een aantal jaren worden zij gecoacht door de fanatieke Michel Mannes (veld) en Henk Handgraaf (administratie). De heren zullen de wedstrijden tezamen met het jaarlijks, strak georganiseerde uitje, zeker gaan missen. Aangezien er nog een paar zoons van een paar van de scheidende heren bij HSV voetballen zullen zij zeker nog meerdere keren bij HSV te zien en te horen zijn. Na afloop van de wedstrijd (2-0) werden de heren door de coach in de bloemetjes gezet en bedankt voor hun jarenlange inzet.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant