Op de foto Marijke Kaptein, Hans Romeyn, Hakan Meijer, Rob van der Wal en Dolf Kloosterziel.
Op de foto Marijke Kaptein, Hans Romeyn, Hakan Meijer, Rob van der Wal en Dolf Kloosterziel.

Bedrijventerreinen Heiloo opnieuw heel schoon en veilig

Algemeen Heiloo

HEILOO - Ondernemers, gemeente, politie, brandweer en andere belangrijke partners slaan in Heiloo al een aantal jaren de handen ineen voor schone en veilige bedrijventerreinen. Vanwege deze gezamenlijke inspanning heeft het MKB op 17 april voor de derde keer het certificaat Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) aan alle partijen uitgereikt.

Dolf Kloosterziel van het MKB overhandigde het certificaat tijdens de netwerkborrel van de Ondernemersvereniging Ondernemend Heiloo (OHO) aan alle partijen. Rob van der Wal namens de ondernemers, Marijke Kaptein van de politie, Hakan Meijer namens de brandweer en burgemeester Hans Romeyn namen het certificaat in ontvangst.

De bedrijventerreinen zijn een visitekaartje voor de gemeente Heiloo en zijn een mooie maar bovenal veilige plek voor ondernemers om zich te vestigen. Het derde KVO certificaat is daarom een prachtige beloning voor alle inspanningen van de partners. Het geeft aan dat er blijvende aandacht is voor een constante duurzame kwaliteit voor de terreinen.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant