Afbeelding
Foto Carolien Breed

Kom kennismaken met Sociaal team Heiloo

Algemeen

HEILOO - Op dinsdag 21 april van 16.00-18.00 uur bent u welkom in Bibliotheek Heiloo om kennis te maken met medewerkers van het Sociaal team van Heiloo. U kunt dan bovendien vragen stellen aan de professionals over jeugdhulp, passend onderwijs, maatschappelijke ondersteuning of werk en inkomen.

Vanaf 1 januari zijn gemeenten verantwoordelijk voor jeugdhulp, maatschappelijke ondersteuning en hulp en ondersteuning op het gebied van werk en inkomen. Gemeente Heiloo werkt met een Sociaal team. U kunt met uw hulpvragen van maandag tot en met vrijdag bij de professionals van het team terecht als het u zelf niet lukt om een oplossing voor uw hulpvraag te zoeken bij mensen in uw omgeving zoals familie, vrienden of buren. Buiten openingstijden kunt u met uw hulpvraag terecht bij een crisisdienst.

In het Sociaal team werken deskundigen met verschillende expertises samen. Het team is er op gericht om hulpvragen te signaleren, te beantwoorden en op te lossen. Ook als het gaat om complexe problemen. In alle gevallen werkt het team met het uitgangspunt dat de privacy van inwoners is gewaarborgd. U kunt zich als inwoner met een hulpvraag voor het team, altijd laten ondersteunen door familielid, hulpverlener, een onafhankelijke adviseur of bijvoorbeeld een ouderen- of welzijnsadviseur of andere lokaal opererende ondersteuners. Voor cliëntondersteuning kunnen cliënten gebruik maken van de diensten van MEE. Het team maakt als dat nodig is afspraken met de wijkverpleegkundige.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw I. van Exter van de afdeling Welzijn, tel. 072-535 6718. Voor meer informatie over het Sociaal team kunt u kijken op www.heiloo.nl of contact opnemen met een medewerker van het Klantcontactcentrum, tel. 072 -535 66 66.

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant