Afbeelding
Foto Carolien Breed

Feestelijke opening inlooppunt AristoZorg

Algemeen

HEILOO - Vanmiddag, donderdag 16 april, werd onder vrolijk tromgeroffel het inlooppunt van AristoZorg aan de Stationsweg, het nieuwe onderkomen van de thuiszorgorganisatie, feestelijk geopend.

Na een woordje van Ruud Lourens, voorzitter van de cliëntenraad, verrichtte wethouder Elly Beens de openingshandeling; zij knipte samen met Petra Okker, directeur van de Heilooër thuiszorgorganisatie, het lint door dat voor de ingang was opgehangen. De wethouder prees het open en huiselijke karakter, waardoor het inlooppunt voor veel mensen laagdrempelig toegankelijk zal zijn. Ze uitte haar waardering voor het initiatief dat AristoZorg door activiteiten mensen wil verbinden. Petra, Paula en het team medewerkers werden na het officiële moment overstelpt met felicitaties en bloemen.

Het inlooppunt is nu nog van 09.00 tot 16.30 uur geopend, maar bij voldoende animo voor allerlei activiteiten die hier gehouden kunnen worden, bijvoorbeeld samen koken en eten, zullen de openingstijden worden verruimd; ook op feestdagen! 'Uw wens is onze zorg', dat is de slogan van AristoZorg. Het inlooppunt ligt aan Stationsweg 87A, in Heiloo, tel.072-5320909, www.aristozorg.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Bedrijf Belicht

Sport

Regio

Digitale krant