Afbeelding
Foto: aangeleverd

Duurzaamheid voor kleintjes Tweede Kansjes babybeurs in Heiloo

zondag 26 mei 2024 9:00

HEILOO - Op 26 mei organiseren Yvette Swagemakers (moeder van Beau van 1 jaar) en Leonel van der Steen (moeder van de 3-jarige Yara en Ruby van 8 maanden), in het Trefpunt een duurzame babybeurs voor baby’s en kinderen tot en met ongeveer 4 jaar. 

Duurzaam en milieubewust leven is iets wat Yvette en Leonel heel belangrijk vinden en zo kwamen ze op het idee om een kleinschalige baby- en kinderbeurs te organiseren. Duurzaam en laagdrempelig voor weinig geld, want zij geven de spullen en kleding graag een tweede kans!

“Een tweedehands baby-kinderbeurs leek ons een fantastische manier om aanstaande en jonge ouders met elkaar in verbinding te brengen en hen de kans te geven om babyartikelen tegen betaalbare prijzen te kopen en verkopen. Wij hebben er ontzettend veel zin in en wij zijn druk bezig met de voorbereidingen! Zo ontvangen de eerste 20 bezoekers een heuse Tweede Kansjes goodiebag met producten die gesponsord zijn door verschillende bedrijven en merken!” 

Het evenement vindt plaats op zondag 26 mei in het wijkcentrum Trefpunt Heiloo van 9.00 tot 12.30 uur. Adres: Abraham du Bois-Hof 2. Yvette en Leonel hopen jullie daar te zien!